Ny, online specialekontraktgenerator

ST Uddannelse er nu klar til at publicere deres nye, online specialekontraktgenerator. Den vil blive tilgængelig for alle studerende via kontraktgeneratoren torsdag d. 15. september.

13.09.2016 | Kim Kusk Mortensen

Fremover vil du som hovedvejleder modtage en mail med et link til en specialekontrakt, som afventer din godkendelse. Følger du linket, vil du kunne gennemlæse kontrakten og enten godkende eller afvise den. Du har samtidig også mulighed for at skrive kommentarer til den studerende. Afviser du kontrakten, vil den studerende få besked om at revidere kontrakten. Godkender du, sendes kontrakten videre til godkendelse hos den uddannelsesansvarlige og efterfølgende hos Studienævnet, hvorefter den studerende tilmeldes specialet i STADS.

De studerende vil desuden i næste uge få en ny forside på kontraktgeneratoren og en opdateret og mere synlig vejledning til udfyldelse af både studie- og specialekontrakter.

ST Uddannelse modtager meget gerne kommentarer/spørgsmål, hvis der er problemer med specialekontrakterne, eller hvis I har forslag til forbedringer. Send eventuelle kommentarer og spørgsmål til signe.helbo@au.dk.

Medarbejdere
79466 / i31