Stigning i tyveri af cykler, scootere og motorcykler ved Navitas

I den seneste tid oplever vi en kraftig stigning i tyveri af parkerede cykler, scootere og motorcykler ved hovedindgangen til Navitas.

28.03.2017 | Michael K. Therkildsen

Facility Management opfordrer alle, som oplever dette, til at henvende sig til Facility Management i lokale 00.025, da vi kan tjekke, om vi skulle have fanget tyveriet på vores overvågning af området, hvorved vi kan hjælpe både den forurettede og Østjyllands Politi med at pågribe den ansvarlige.

De fleste tyverier sker inden for normal åbningstid fra kl. 08.00 til 16.00 på hverdage, hvor der færdes rigtig mange mennesker ved hovedindgangen. Hvis man oplever noget mistænkeligt og ikke selv vil henvende sig, er man altid velkommen til hurtigst muligt at kontakte Facility Management i lokale 00.025 ved hovedindgangen, så vi evt. kan nå at forhindre episoden.

Vores overvågning af området omkring Navitas er fokuseret på de områder, hvor det er lovligt at parkere. Derfor vil vi gerne opfordre til, at man parkerer lovligt i parkeringskælderen og i de cykelstativer, som er etableret på niveau 00 ved hovedindgangen.

Medarbejdere
79466 / i31