Vis hvad du kan på Aarhus Mini Maker Faire 2016

Aarhus Mini Maker Faire afholdes på DOKK1 og Navitas i weekenden den 15.-16. oktober. Vil du være med?

26.08.2016 | Heidi Søndergaard

Aarhus Mini Maker Faire er en festival hvor vi fejrer teknologi, opfindelser, kreativitet, ideer, og Makerbevægelsen – og tanken om gør-det-selv. Det er et sted, hvor folk viser, hvad de er i gang med at skabe, og deler, hvad de er i gang med at lære.

Igennem stande, workshops, events, udstillinger og meget mere forvandler vi DOKK1 og Navitas til summende, kreative hubs i weekenden d. 15.-16. oktober.

VIL DU VÆRE MED?
Som maker er det er et sted hvor du kan møde ligesindede, blive inspireret og inspirere andre. Du får mulighed for at deltage i Maker-middag om lørdagen. Kommer du langvejs fra kan vi arrangere overnatning og parkering.

MAKER FAIRES
Et Maker Faire er en blanding af messe, festival, udstilling og workshops, hvor gør-det-selv entusiaster, startups og studerende viser deres ting til hinanden og publikum. Det kan f.eks. være teknologi, byggeprojekter, kunst og design – alt fra open source software, 3D print og robotteknologi til skrotbyggeri, hæklegraffiti eller biavl på storbytage.

Der afholdes Maker Faires over hele verden – i Aarhus for tredje gang. I 2015 havde vi mere end 2000 deltagere til eventen og yderligere 5000 gæster på DOKK1 over to dage. I år satser vi på 3000 deltagere, og flere stande, workshops og oplæg end nogensinde før.

 

Tilmelding

Vi nærmer os snart sidste frist for ”Call for Makers” – så hvis du ikke allerede har tilmeldt dig dette års skønne Maker Faire – så tøv ikke med din tilmelding her: http://makerfaireaarhus.dk/hvem-kommer/

Der er sidste frist for tilmelding 9. september.

Facebook-begivenhed du kan dele: https://www.facebook.com/events/1195730207106218/

Facebook side https://www.facebook.com/aarhusminimakerfaire/

Web:  http://makerfaireaarhus.dk/

 

Kontakt:

Hvis du har spørgsmål til arrangementet kan du kontakte:
NAVITAS: Katja B. Meyer, kbm@aams.dk

Medarbejdere
79466 / i31